Traagschuim Matrassen

Sorteren op:

Comfort: 7/10
Stevigheid: Stevig/Medium
€369,00
Stel uw eigen matras samen. U kiest de kern, afdeklaag en tijk. Alleen u weet wat u fijn vindt!
€225,00
Dit anti-stress matras bevordert de slaapkwaliteit en vormt volledig naar uw lichaam. Je zult heerlijk slapen op dit volledig aanpassende matras.
€355,00
Comfort: 7/10
Stevigheid: Medium
€329,00
Comfort: 8/10
Stevigheid: Stevig

Een zachte afdeklaag en een stevige kern. De eigenschappen die zorgen voor een heerlijke nachtrust!
€295,00
Sale
De 3D Infinity Pocket-matras biedt uitstekend en ligcomfort en ondersteuning aan je lichaam. Deze matras beschikt over een onderhoudsvrienlijke dubbeldoekhoes met rits en is te wassen op 60° C.
€399,95 €299,00
Comfort: 8/10
Stevigheid: Medium/stevig

Bent u op zoek naar een druk verlagend matras i.c.m met een zeer goede ventilatie, dan is dit traagschuim matras wat u zoekt!
€325,00

Traagschuim matrassen

Traagschuim matrassen staan bekend om zijn superieure eigenschappen.
Onze traagschuim matrassen verdelen en ondersteunen op een goede wijze het lichaamsgewicht, bieden comfort en de doorbloeding wordt niet afgekneld.
Een matras gemaakt van traagschuim zorgt voor een forse vooruitgang voor mensen die kampen met rug-, spierklachten en doorliggen.
 

Optimaal aanpassend en medisch verantwoord

Lichaamsdelen die wat dieper in het traagschuim matras moeten wegzinken voor een gezonde en correcte slaaphouding hebben daarvoor alle ruimte want juist op die punten wordt traagschuim, onder invloed van uw lichaamswarmte (wrijving), extra elastisch.
Traagschuim matrassen zorgen ervoor dat de bloedcirculatie wordt niet verstoord, spieren blijven soepel en de huid en spieren blijven volledig doorbloed.

Wilt u slaapadvies om het perfecte traagschuim matras voor u te vinden, neem dan contact op met één van onze adviseurs via telefoonnummer: 035 544 55 58
 
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x